27 Mayıs 2014 Salı 15:47

Canik Belediyesi personeli, Canik Kent Konseyi tarafından düzenlenen seminerde Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi alıyor. Başkan Genç, Bilgi çağı olan 21. yüzyıla uygun olarak çağın gereklerine göre kendimizi hazırlıyoruz dedi.

Personelimiz Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Alıyor

Düzenlenen bir çok eğitim programına katılan Canik Belediyesi çalışanları, şimdi de Canik Kent Konseyi tarafından düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi seminerine katılıyor. Samsun Valiliği Yerel Eşitlik Birimi Sorumlusu Hicran Karadoğan Kınık tarafından verilen eğitimde belediye çalışanlarına proje hazırlamanın incelikleri anlatılıyor. İki gün sürecek eğitim semineri sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

'KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ'

Canik'e hizmet etme noktasında belediye çalışanlarının sürekli kendilerini yenilemelerini ve geliştirmelerini amaçladıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kurum olarak belediye çalışanlarımız daha önce de bir çok eğitim seminerlerine katıldılar. Belediye olarak kurumsal dönüşüme büyük önem veriyoruz. Canik Belediyesi kendini sürekli yenilemektedir. Bilgi çağı olan 21. yüzyıla uygun olarak çağın gereklerine göre kendimizi hazırlıyoruz" dedi.

FAYDALİ BİR SEMİNER

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi Semineri'nin faydalı olacağına inandığını da ifade eden Genç, "Seminer sonunda çalışanlarımız proje hazırlama konusunda daha bilgili olacaktır. Halkımıza daha iyi hizmet için bu tür eğitim seminerlerine katılımlarımız devam edecektir" diye konuştu. Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan da, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti.