30 Mayıs 2014 Cuma 15:20

Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ilk taksitinin 31 Mayısta sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesi hafta sonunda fazla mesai yapacak ve vergiler cumartesi pazar günü ödenebilecek.

Canik'te Hafta Sonunda Vergi Mesaisi

Canik Belediyesi, bu hafta sonunda vergi mesaisi yapacak. Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ilk taksitinin 31 Mayıs'ta sona erecek olması nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Canik Belediyesi'nde vezneler cumartesi ve pazar günleri açık olacak. Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, belediyenin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ve halkın mağduriyet yaşamaması adına cumartesi - pazar günleri belediye hizmet binasındaki veznemiz açık olacak" dedi.

VİSA KARTİ KOLAYLİĞİ

Verginin önemine işaret eden Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahmanoğlu, belediyelerin hizmetlerini halktan topladığı vergilerle yerine getirdiğini ve Canik'te yapılan onca hizmetin halktan toplanan vergilerle yerine getirildiğini söyledi. Abdurrahmanoğlu, "Vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamaya çalışan belediyemiz, vatandaşlara visa kartı ile ödeme yapma kolaylığı sağlamakta. Vatandaşlarımız belediye hizmet binamızdaki veznelere vergi ödemesi yapabilir. Halkımızın cezalı duruma düşmemesi için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz" diye konuştu.