09 Haziran 2014 Pazartesi 15:07

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 10 yıldır her hafta düzenli olarak yaptığı müdürler toplantısını yeni dönemde de devam ettiriyor. Başkan Genç, Toplantılarımızda Canikin fotoğrafını masaya yatırıyoruz ve ilçemiz için hizmet koordinesini sağlıyoruz. Başarımızın sırrı bu dedi.

İşte Genç'in Başarısının Sırrı

Canik Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Başkan Osman Genç'in yanısıra Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı. 10 yıldır devam eden ve belediye çalışmalarının daha hızlı, etkili ve koordineli şekilde yürümesi amacıyla yapılan toplantıda Birim Müdürleri yürüttükleri çalışmalar ve aşamaları hakkında Başkan Genç'i bilgilendirirken, Başkan Genç ilçe genelinde yapılması gereken diğer işler konusunda Birim Müdürlerine talimat verdi.

HER HAFTA DÜZENLİ TOPLANTİ

Haftalık toplantıları 10 yıldır aksatmadan sürdürdüklerine işaret eden Başkan Osman Genç, "Belediyecilik halka hizmet yeridir ve halka en yakın kurumdur. Halkımıza hizmet verirken bunun belli bir tertip ve düzen içerisinde gerçekleşmesi şart. Bu yönde 10 yıldır asla taviz vermediğimiz konulardan birisi her hafta düzenli olarak yaptığımız Müdürler Toplantısı'dır. Bu toplantılarda geride bıraktığımız haftada neler yaptık, önümüzdeki hafta neler yapacağız, bunları masaya yatırıyoruz. Haftalık toplantılarımız işlerin düzenli gitmesi açısından oldukça faydalı oluyor" dedi.

BELEDİYECİLİK CİDDİ İŞTİR

Canik Belediyesi'nin kurumsal bir kimliğe sahip olduğuna işaret eden Genç, "Belediyecilik ciddi bir iştir ve halkımıza karşı sorumluluklarımızı her zaman biliyoruz. Eğer 10 yılda Canik'e her alanda yatırımlar kazandırdıysak bunu disiplinli ve düzenli çalışmamıza borçluyuz. Canik'teki başarının sırrı budur. Çünkü ilçemizle ilgili en küçük detayı bile bu toplantılarımızda ele alıyoruz. Aynı disiplinle bundan sonra da bu toplantılarımızı devam ettirerek ilçemizi 2023'e hazırlayacağız" diye konuştu.