28 Haziran 2014 Cumartesi 15:16

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her bir vatandaşın kendileri için değerli olduğunu belirterek, Canikte yaşayan herkesi bir bütünün parçası olarak görüyoruz. Biz ilçemizin en ücra köşesine kadar hizmeti hissettirmek istiyoruz dedi.

Hizmeti Canik'in Her Köşesinde Hissettirmek İstiyoruz

Mahalle gezilerini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, beraberinde AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve muhtarlarla birlikte Başkonak, Hilaltepe, Kaleboğazı, Kızıloğlak, Yeniköy, Demirci mahallelerinde incelemelerde bulundu. Mahallelerde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, özellikle eğitim yuvalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

'HER VATANDAŞİMİZ BÜTÜNÜN PARÇASİ'

Vatandaşlarla sohbet eden ve eksiklikler hakkında bilgi alan Başkan Genç, seçim öncesinde söz verdikleri ve yasal görevleri çerçevesinde yapacakları çalışmaları hayata geçireceklerini belirten Başkan Osman Genç, "Bütün çabamız Canik'in en ücra köşesine hizmet götürmek ve hizmeti hissettirmek içindir. Her bir vatandaşımız bizim çok değerli. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütünün parçası olarak görüyoruz" dedi.

'OKULLAR İYİLEŞTİRİLECEK'

Yeni mahallelerde önemli çalışmalar yapacaklarını ifade eden Genç, "Daha önce belediyemiz sınırları içerisinde olmadığı için belediye hizmetlerinden yararlanamayan yeni mahallelerimizde öncelik sırasına göre eksiklikleri gidereceğiz. Bizim ana önceliğimiz özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın öğrenim gördüğü eğitim yuvalarımızı daha sağlıklı hale getirmek. Gördüğümüz kadarıyla okullarımızda sıkıntılar büyük. Şu anda tespit yapıyoruz. Sıva, boya, bahçe, oyun alanı gibi sıkıntıları inşallah en kısa zamanda gidereceğiz. İnşallah çocuklarımız daha sağlıklı ortamlarda eğitim görecek" diye konuştu.