09 Temmuz 2014 Çarşamba 15:39

Canik Belediyesi düzenlediği Ramazan etkinlikleriyle vatandaşlara farklı akşamlar yaşatıyor. Ünlü komedyen Recep Demirkaynak, stand-up gösterisinde Caniklileri güldürürken, Sezgin Maden ve ekibi de sahneyi renklendiriyor

Canik'te Ramazan Çok Farklı

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen 'Ramazan Günleri Etkinlikleri' her gün farklı konukları ağırlıyor. Ramazan etkinliklerinin önceki akşamki konuğu ünlü Stand-Up'çı Recep Demirkaynak'tı. Meydanda verilen iftar yemeğinin ardından sahneye çıkan Demirkaynak, Caniklilere muhteşem bir gösteri sundu. Recep Demirkaynak, yoğun ilgi gösterilen gösterisi boyunca hem güldürdü, hem de düşündürdü.

CANİK SÜREKLİ GELİŞİYOR

Hayattan örnekleri esprili bir şekilde anlatan Demirkaynak, gösterisinin sonunda Canikliler tarafından ayakta alkışlandı. Canik'e dördüncü gelişi olduğunu belirten Demirkaynak, "Her seferinde Canik'in biraz daha geliştiğini görüyorum. Canik'te kültür-sanat alanında yapılan çalışmaları yakından biliyorum. Eğitime, kültüre, sanata ve sanatçıya değer veren belediye başkanımızı kutluyorum. Ayrıca Meşe Kültür Tesisleri'ne bayılıyorum. Böyle anlamlı günlerde Samsunlularla buluşmak mutluluk verici" dedi.

HER AKŞAM BİR BAŞKA GÜZEL

Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Sezgin Maden ve ekibi de iftar sonrasında vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Sezgin Maden, Ömür Gökhan Daldık, Erdem Erdoğan'dan oluşan ekip, taklit şov, Ramazan davulcularından maniler, Hacivat-Karagöz, Kavuklu ile Pişekar ve Nasrettin Hoca gösterileri ile küçükleri olduğu kadar büyükleri de eğlendiriyor. Zaman zaman sahneye çıkan minikler, söyledikleri ilahilerle Ramazan'ın ruhunu da yansıtıyor.

'HALKİ BİRARAYA GETİRİYORUZ'

Canik Belediyesi olarak kültürel ve sosyal etkinliklere önem verdiklerini ifade eden Başkan Osman Genç de, "Zaman zaman bu tür faaliyetlerle halkımızı biraraya getiriyoruz. Bunun birlik-beraberlik ayı olan Ramazan'da olması daha da anlamlı. Canik halkımız iki yıldır Ramazan ayını Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda daha bir başka yaşıyor. Düzenlediğimiz etkinliklere halkımızın yoğun ilgi göstermesi bizi mutlu ediyor. Demek ki doğru işler yapıyoruz. Canik her alanda farkını hissettiriyor" diye konuştu.