10 Temmuz 2014 Perşembe 16:43

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halkla aralarına hiç bir engel koymadıklarını belirterek, Halkımızın derdi bizim derdimizdir. Biz halka ve Hakka mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz dedi.

Halk Günleri Devam Ediyor

Yeni dönemde başlattığı Halk Günleri'ni sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören Halk Günleri'nde Birim Müdürleri ile birlikte vatandaşları dinleyen Başkan Genç, halkın istek ve taleplerini tek tek not alıp, ilgili birimlere aktarıyor. Kimi zaman yaşlı bir teyze, kimi zamansa işsiz bir gencin sıkıntısını anlattığı Halk Günü'nde vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Genç, kendisiyle görüşen herkesle sohbet ediyor, onları dikkatlice dinliyor.

'GENÇ'E HALK GÜNÜ'NDE SÜRPRİZ'

Son Halk Günü'nde Başkan Genç'i bir de sürpriz bekliyordu. 200 Evler Spor Kulübü Başkanı Yaşar Gümüştaş ile birlikte Halk Günü'ne gelen Canik Belediyesi 200 Evler Spor Tesisi ve Etüt Merkezi'nde eğitim alan çocuklar, Yaz Spor Okullarında kazandıkları kupanın mutluluğunu Başkan Genç ile yaşadı. Canik'te sporu seven ve destekleyen bir Belediye Başkanına sahip olduklarını ifade eden Gümüştaş, spora ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Gümüştaş, Başkan Genç'e 200 Evler Spor Kulübü'nün formasını hediye etti.

'HALKİMİZLA ARAMİZA ENGEL KOYMADİK'

Sürprizin ardından Halk Günü’ne devam eden ve vatandaşları dinleyen Başkan Osman Genç, "Seçildiğimiz ilk günden itibaren halkla aramıza hiç bir engel koymadık. Nasıl ki makam kapımızı tamamen kaldırdıysak, halkımızla aramızdaki prangaları da söktük attık. Halkımızın derdini kendi derdimiz gibi görüyoruz. Biz halka ve Hakk'a mahcup olmadan, insanımıza hizmet etmenin sorumluluğu içerisindeyiz. Halk Günlerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz, istek ve taleplere göre ilgili müdürlerimiz o sorunlarla ilgileniyor. Ayrıca görüşemediğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelmiş oluyoruz" dedi.