21 Temmuz 2014 Pazartesi 16:07

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, dün akşam Anadolu Gençlik Derneği (AGD)nin düzenlediği iftar yemeğine misafir oldu. Başkan Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın rekor kırarak Cumhurbaşkanı seçileceğine inandığını söyledi.

Başbakanımız Rekor Kırarak Seçilecektir

Anadolu Gençlik Derneği tarafından dernek binası önünde verilen iftar yemeğine davetli olarak katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iftarda dernek üyeleriyle buluştu. Dernek Başkanı Şenol Altun ve dernek yöneticilerinin de katıldığı yemekte iftarını AGD üyeleriyle birlikte açan Başkan Osman Genç, Anadolu Gençlik Derneği'nin çok önemli hizmetlere imza attığını belirterek, Türkiye'nin geleceği için bilgili, donanımlı, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerlere önem veren gençliğin önemli olduğunu söyledi. Genç, Daha zengin ve daha özgür bir Türkiye yolunda önem arz eden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan'ın rekor kıracağına inandığını söyledi.

GENÇLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Dernek Başkanı Altun ve gençlerle sohbet eden Başkan Genç, "Anadolu Gençlik Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve buradaki gençlerimizi takdir ediyorum. Türkiye’mizin, geleceğimiz adına daha çok bilgili, donanımlı, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerleri önemseyen gençlere ihtiyacı var. Gençlerimizin manevi değerlerimizi de ötelemeden, kendilerini çağa uygun şekilde geliştirmeleri ülkemizin geleceği adına çok önemli. Bu anlamda sizlere Anadolu Gençlik Derneği önemli bir hizmet yapıyor. Ancak siz gençlerimize özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük görev düşüyor. Çünkü bu seçim ülkemizin geleceği için çok önemli" dedi.

BAŞBAKAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı ve ülkesi için bir kez daha önemli bir göreve talip olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Başbakanımız sadece ülkemizin değil, mazlumların da hak savunucusudur. Zalimlerin karşısında dik durabilen tek liderdir. Bu bakımdan halkımız bütün bunları göz önünde bulunduracaktır. İnanıyorum ki aziz milletimiz Başbakanımızı bir kez daha rakor oyla destekleyerek Cumhurbaşkanlığına taşıyacaktır. Daha zengin ve daha özgür bir Türkiye için, Başbakanımızın hizmetlerine daha iyi devam edebilmesi için bu seçimde halkımız sandıkları bir kez daha patlatacaktır. Ben siz gençlerimiz ve halkımızdan dünya lideri Başbakanımız için destek istiyorum" diye konuştu.