30 Temmuz 2014 Çarşamba 15:21

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ladik ve Asarcıkta Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Başkan Genç, Başbakanımız Cumhurbaşkanı olduğunda 12 yılda yaptıklarının üzerine kat ve kat fazlasını koyacaktır dedi.

Başkanımız Ladik ve Asarcık'taki Şenliklerde Destek İstedi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a destek gezileri kapsamında Ladik ve Asarcık'ta vatandaşlarla buluştu. Her iki ilçede güreş ve yayla şenliklerine katılan Başkan Genç, ilçe halkından Başbakan Erdoğan için destek istedi. 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Halkımız, yapılan ittifaklarla Türkiye'nin önüne takoz koymak isteyenlere gerekli cevabı bir kez daha verecektir" dedi.

'HALKİMİZ OYUNLARİ GÖRÜYOR'

Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'yi her alanda ileri götürmesinin yanında dünyada da ülkenin itibarını artırdığını ifade eden Başkan Genç, "Şöyle bir geriye baktığımızda 12 yıl önce İMF'den borç alan, enflasyonu tavan yapmış, hastane kuyruklarında çile çeken, uçağa binmenin lüks olduğu bir Türkiye vardı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye bugün her alanda çok daha ileri seviyede. Yaptığı hizmetlerle milleti arkasına alan Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkamayacaklarını anlayanlar, bugün ittifak yapmaktalar. Ancak halkımız bu oyunları çok iyi görüyor" diye konuştu.

'MİLLETİMİZ YİNE TOKAT ATACAK'

Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "3. havalimanı, 3. köprü, Kanal İstanbul, Marmaray gibi büyük projeler birilerini rahatsız ediyor. Doğal olarak da Dış güçler, içerideki taşeronları aracılığıyla bu ilerlemenin önüne geçmek istiyorlar. Çünkü bu bölgede güçlü bir Türkiye istenmiyor. Bugün muhalefet partileri, paralelciler ve dış güçler işbirliği içinde, omuz omuzadır. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına engel olmaya çalışanlara en iyi tokadı milletimiz atacaktır. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek 2023'e atılmış bir adımdır" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri boyunca Ladik ve Asarcık’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, çocuklarla da yakından ilgilendi. Başkan Genç, Ladik’te doğal kaynak suyundan da içti.