03 Ağustos 2014 Pazar 16:06

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bu seçimde iki aday var. Bir milletin adayı, iki vesayetin, statükonun adayları. Bir yeni Türkiyenin adayı, iki eski Türkiyenin adayları. Türkiyenin yıldızını milletimiz yüceltecek, milletin adayı kazanacak dedi.

10 Ağustos'ta Milletin Adayı Kazanacak

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gülsan Sanayi esnafı ile kahvaltıda biraraya geldi. AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin de katıldığı kahvaltıda esnaflarla sohbet eden Başkan Genç, esnaflardan Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Türkiye'nin 2023 hedeflerine engel olmak isteyenlerin hesaplarının daha önce tutmadığını ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde de tutmayacağını ifade eden Başkan Genç, 10 Ağustos'ta vesayetin değil, milletin adayı Erdoğan'ın seçileceğini ve Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

'HALKİMİZ YENİ TÜRKİYE DİYECEK'

Türk halkının statükoculara ve vesayetçilere bir tokat daha atacağını belirten Başkan Genç, "10 Ağustos'ta bir yanda milletin adayı var, diğer yanda vesayetin, statükonun adayı var. Bir yanda yeni diğer yanda eski Türkiye'nin adayı var. Ben inanıyorum ki Türk halkı 10 Ağustos'ta en güçlü şekilde yeni Türkiye diyecek. Eski Türkiye partilerine oy yok. Daha önce hesapları tutmadı, Cumhurbaşkanı seçimlerinde de tutmayacak. Türkiye'nin yıldızını aziz milletimiz yücelteceksiniz. Türkiye büyük ama maalesef muhalefet hala çok küçük. İnşallah onlar da anlayacaklar, milletimiz onlara gerekli dersi bir kez daha verecek" dedi.

'VESAYETİN ADAYİ İSTİKLAL MARŞİ'Nİ BİLMİYOR'

10 Ağustos'ta sandıktan çıkan sonuçla, ufuksuz, sorumsuz muhalefetin kendisine çeki düzen vermek zorunda kalacağını dile getiren Başkan Genç, "10 Ağustos'ta bir kez daha kaybedecekler, bu kez koltuk sallanacak. Onun için saldırganlar. Vesayetin ve statükonun adayı önceki gün İstanbul Edirnekapı Şehitliği'nde merhum Mehmet Akif'in kabrini ziyaret etti. Oradaki kitabede bulunan İstiklal Marşı'nın bir kıtasını okudu. Sonra bu dörtlük her halde Çanakkale şehitleri şiirindendi. Bakın İstiklal Marşı ile Çanakkale şehitlerinin şiirini ayırt edemeyecek kadar bu millete bu topraklara yabancı. İstiklal Marşı'nı dahi bilmeyen bu aday CHP, MHP'ye bir kez daha hayırlı olsun. MHP Genel Başkanı, bu Monşer adayı tabanına nasıl izah edecek?" diye konuştu.

ESNAFLARDAN DESTEK

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, 10 Ağustos’ta Başbakan’ın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçileceğini belirterek, “Halkımız bir kez daha Türkiye’nin büyümesine evet diyecektir. Kendi içlerinden aday çıkaramayanların, ithal adayına milletimiz itibar etmemektedir” şeklinde konuştu. Başkan Genç, kahvaltının ardından esnafları da gezdi. Başkan Genç’in Erdoğan için destek istediği gezide, esnafların Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermesi dikkat çekti.