05 Ağustos 2014 Salı 17:01

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Dün 367yi dayatanlar, bugün ne yüzle oy istiyorlar? Milletimiz bu işbirlikçi, ittifakçılara bir kez daha dersini verecektir dedi.

Milletimiz Ders Verecek

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Cengiz Topel Caddesi'nde esnaflarla biraraya geldi. Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin de katıldığı kahvaltıda esnaflarla sohbet eden Başkan Genç, "Bu seçim aziz milletimiz ve ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Milletimiz 10 Ağustos'ta gerekeni bir kez yapacak ve ittifakçılara en büyük dersi verecektir" dedi.

'367' DİYENLER OY İSTİYOR

Tarihte ilk kez Türk milletinin kendi reisini seçeceğine dikkat eden Başkan Genç, "2007'de 367'yi bulmadan Cumhurbaşkanı seçemezsiniz diyenler, bugün aziz Türk milletinden hangi yüzle oy istiyor. Rahmetli Turgut Özal'da, Süleyman Demirel'de, Ahmet Necdet Sezer'de 367'yi aramayanlar sadece Sayın Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığında 367'yi dayattılar. Biz istiyoruz ki, milletin adamını millet seçsin. Yetkiyi bize vermek istemeyenler, şimdi bizden kendi adayları için oy isteyecek kadar densizlik yapıyorlar" diye konuştu.

EN AZ YÜZDE 75 BEKLİYORUZ

Canik'in 10 Ağustos'ta farkını bir kez daha göstereceğine inandığını ifade eden Başkan Osman Genç, "Canikli ve Samsunlu hemşehrilerimizden şunu bekliyoruz. Milletin adamına bir kez daha destek versinler. 2007'deki referandumda Canikli hemşehrilerimiz yüzde 75 oranında oy vermişti. Bu seçimlerde de en az yüzde 75 oy bekliyoruz. İnşallah milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye 2023'ye emin adımlarla ilerleyecek" şeklinde konuştu.

İSRAİL TRÖRİST DEVLETTİR

İsrail'in Gazze'de yaptığı saldırılara da değinen Başkan Genç, şunları söyledi: "Çocuk, yaşyı, kadın demeden herkesi öldüren terörist devlet İsrail, Gazze'de insanlığı öldürüyor, insanlığı katlediyor. Ve bütün dünya buna seyirci kalıyor. Demokrasi havarisi kesilen ülkeler katillerle beraber hareket ediyor. Zulme rıza göstermek zulümdür. Amerika da, Avrupa da katildir. Bu katillere karşı ayakta duran tek lider bu aziz milletin adamı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır."