10 Ağustos 2014 Pazar 14:32

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiyede artık yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğana destek veren Samsunlulara teşekkür etti. Genç, 12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiyemize hayırlı olsun dedi.

Yeni Türkiye Milletimize Hayırlı Olsun
Oyunu Hasköy İlköğretim Okulu 1093 Nolu sandıkta kullanan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, daha sonra diğer okulları da gezerek Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye ve Türk milleti için hayırlı olmasını diledi. Oyunu kullanan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Genç, Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Genç, "Teşekkürler Samsun. 12. Cumhurbaşkanımız Yeni Türkiye'mize hayırlı olsun. Milletin adamına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.

Yeni Türkiye
Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'de yeni bir dönemin ilk adımı olduğunu ifade eden Genç, "Artık zihinsel dönüşümünü de tamamlayan bir Türkiye olacak. Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığında Türkiye 2023'e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecek. Bu seçim sadece Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde, Türk milletinin ilk kez Cumhurbaşkanını seçmesi bakımından tarihi önem taşımaktadır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Söz milletindir
Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil, dünyanın çeşitli yerlerindeki Türk ve Müslüman aleminin de sesi ve umudu olduğuna işaret eden Genç, "Hükümetimizin ülkemizde yürüttüğü bütün yatırımlar aynı hızda devam edecektir. Artık daha güçlü daha özgür bir Türkiye var. Aziz Türk milleti bugün Cumhurbaşkanını seçmenin ötesinde karanlık şer odaklarına ve dünyaya karşı Türkiye'de milletin dediğinin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Çünkü söz de karar da milletindir" diye konuştu.