22 Ağustos 2014 Cuma 15:44

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ahmet Davutoğlunun 62. Hükümetin Başbakanı olarak açıklanmasından mutluluk duyduğunu söyledi. Genç, Sayın Davutoğlunun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Tayyip Erdoğanın Türkiyemiz ve aziz milletimiz için ortaya koyduğu hedeflere aynı kararlılıkla yürüyeceğine inancımız tamdır dedi.

Yeni Türkiye’nin Yeni Başbakanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ahmet Davutoğlu'nun 62. Hükümetin Başbakanı olarak açıklanmasını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı, Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda 62. Hükümetin Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı olarak Başbakan Yardımcımız ve Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun açıklanmış olması bizleri mutlu etmiştir" dedi.

'İNANCİMİZ TAM'

Başkan Genç, "Ülkemizi önce 2023, ardından 2053, 2071 ve 2099'a ulaştıracak bu kutlu yolculukta, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Tayyip Erdoğan'ın Türkiye’miz ve aziz milletimiz için ortaya koyduğu hedeflere aynı kararlılıkla yürüyeceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu da, zalimin karşısında dimdik duracak, mazlumun sesini dünyaya duyuracaktır" diye konuştu.

'TECRÜBELİ BİR İSİM'

Davutoğlu'nun tecrübesiyle Türkiye'yi ileriye götüreceğine inandığını belirten Başkan Genç, "Dış dünyada ülkemizi bu zamana kadar en iyi şekilde temsil eden Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, devlet tecrübesi, kararlılığı, inancı ve Türk halkına olan sevgisi ile milletimizin ve ülkemizin yükselmesini sağlayacaktır. Türkiye'de artık yeni bir dönem başlamıştır. Yeni Türkiye'nin Yeni Cumhurbaşkanı ve Yeni Başbakanı şehrimize, ülkemize, Türk ve İslam alemine hayırlı olsun" şeklinde konuştu.