Hükümetimizle Onur Duyuyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 49 vatandaşımızı İŞİDin elinden kurtararak Türkiyemizin büyük bir devlet olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösteren hükümetimizle ve ilgili kurumlarla onur duyuyoruz dedi.

Hükümetimizle Onur Duyuyoruz

İŞİD tarafından 11 Haziran'da rehin alınan Musul Başkonsolosu ve 48 çalışanın düzenlenen operasyonla kurtarılmasını değerlendiren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Öncelikle, uzun süredir özgürlüklerinden mahrum kalmış olan Başkonsolosumuz ve ailesine, çalışma arkadaşlarına, Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm aziz vatandaşlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, milletimizin gözü aydın diyorum. 49 vatandaşımızı İŞİD'in elinden kurtararak Türkiye'mizin büyük bir devlet olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösteren hükümetimizle ve ilgili kurumlarla onur duyuyoruz" dedi.

MİLLETİMİZİN GÖZÜ AYDİN

Muhalefeti de eleştiren Başkan Genç, "Muhalefet, Süleyman Şah Türbesi'nin İŞİD'e verileceği, seçimlere az bir zaman kala rehinelerin serbest bırakılacağı gibi aslı astarı olmayan iddia ve ithamlarda bulunarak, bu hassas olayı seçim malzemesi olarak kullanmıştı. Ancak hükümetimiz kardeşlerimize zarar gelmemesi için sabırla çalıştı. Biz Hükümetimize güvendik ve hamolsun kardeşlerimiz kazasız belasız, sağ salim Türkiye'ye getirildi. Hükümetimiz, böyle hassas bir konuyu başarıyla yürütmüş ve kimseye en ufak bir zarar gelmeden çözülmesini sağlamıştır. Bu sevinci bize yaşattıkları için hükümetimize ve başarılı operasyonu gerçekleştiren MİT'e teşekkür ediyorum. Milletimizin gözü aydın" diye konuştu.