27 Ekim 2014 Pazartesi 17:34

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Canik Belediye Başkanı Osman Gençin halasının kızı Ayşe Yılmaz, gözyaşları arasında toprağa verildi. Başkan Gençi acılı gününde eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı

Başkanımızın Halasının Kızı Vefat Etti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in halasının kızı Ayşe Yılmaz (49), geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Ayşe Yılmaz'ın cenazesi Hasköy Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Oldukça kalabalık olan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ile belediye çalışanlarının da katıldığı cenaze töreninde, sevenleri, eş, dost ve akrabaları Başkan Osman Genç'i yalnız bırakmadı.