13 Nisan 2015 Pazartesi 15:50

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının çerçevesinin yapısını oluşturmayı hedeflemektedir. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştiriyoruz dedi.

Canik'ten 2023 Vizyonu

Her hafta düzenli olarak birim müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta başında da müdürlerle biraraya geldi. Belediye çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, yapılacaklar ve geleceğe dönük projeler hakkında durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda belediyeciliğin ekip işi olduğunu vurgulayan Başkan Genç, öncelik sırasına göre hayata geçirdikleri projelerle, şehri 2023, 2053 ve 2071'e hazırladıklarını söyledi.

ASİL AMAÇ İNSANA HİZMET

Amaçlarının şehre ve insana hizmet etmek olduğunu belirten Genç, "Samsunumuz ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak, yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Asıl amaç insana hizmettir. Bu hizmeti gerçekleştirmek için tam kadro hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Daha yaşanabilir, sürdürülebilir, estetik ve kent kimliğini kazanmış şehirler ancak planlı büyüyen şehirlerdir. Gelecek nesillere problemleri çözülmüş, planlı bir şehir bırakmak için çalışıyoruz" dedi.

7'DEN 77'YE HİZMET

Canik Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Bugüne kadar çocuklara, gençlere kadınlara ve yaşlılara olmak üzere 7'den 77'ye herkese yönelik sosyal, kültür, sanat, eğitim, spor gibi bir çok proje gerçekleştirdik. Uyguladığımız projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının çerçevesinin yapısını oluşturmayı hedeflemektedir. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.