31 Mayıs 2015 Pazar 16:51

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yayınladığı bir mesajla vatandaşların Berat Kandilini kutladı.

Başkanımızdan Kandil Mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz" dedi.

FARKLİLİKLAR ZENGİNLİĞİMİZ

Başkan Genç mesajında şunları söyledi: "Berat Kandili vesilesiyle hatırlatmak isterim ki tarih boyunca farklılıkları zenginlik olarak kabul etmiş bir medeniyetin mensupları olarak birbirimize her zamankinden daha çok hoşgörü göstermeliyiz. Bu itibarla İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandili'ni kutluyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, muhabbeti, kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum."