07 Haziran 2015 Pazar 14:32

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiyemizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oyladık. İnşallah neticeler memleketimiz için hayırlı olur dedi.

Ülkemizin Geleceğini Oyladık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Genel Seçim için oyunu Hasköy Cumhuriyet İlkokulu’ndaki 1100 nolu sandıkta kullandı. Seçim sonucunun Samsun'a ülkemize ve mazlum coğrafyalara hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Genç, "Aziz milletimiz iradesini sandığa yansıttı" dedi.

SEÇİMLER, DEMOKRASİNİN EN GÜZEL YANİ

Başkan Genç, "Demokrasinin en güzel yanı bu şekilde seçimlerle milli iradenin ortaya çıkmasıdır. Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e güzel bir heyecanı yaşadık. 4 yıllığına Türkiye'mizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oyladık. İnşallah sandıktan çıkan ve milletimizin iradesini yansıtan seçim sonuçları memleketimiz için hayırlı olur" dedi.