18 Temmuz 2015 Cumartesi 11:22

Ramazan Bayramı coşkusunun tüm heyecanıyla sürdüğü Canikte, Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

Başkan Genç, Esnafların Bayramını Kutladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, Canik'in her köşesinde hissedilen Ramazan ayının ardından bayramı da ilçe halkıyla birlikte kutladıklarını ve onların yanında olduklarını belirtti. Başkan Genç, "Her zaman halkımızla iç içeyiz. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen bu özel günler, vatandaşlarımızla daha da yakından kaynaşmamıza vesile oluyor" dedi.

'BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTİK'

Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı bayramlaşma gezisinde, esnafların ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, vatandaşlara çikolata ikram etti. Genç, "Halkımızla bayram sevincini paylaştık. Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile oluyor. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte kutlarız" diye konuştu.

'HER ZAMAN HALKİMİZLA BİRLİKTEYİZ'

Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Her fırsatta biraraya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla birlikteyiz. İlçemizde son 11 yılda yaşanan gelişim ve değişim en çok esnaflarımıza yaradı. Nüfusumuz yüzde 52 oranında arttı. Dolayısıyla esnaflarımızın işleri arttı. Canik'in büyümesi demek burada yaşayanların, iş yapanların büyümesi demek. İnşallah çok daha güzel hizmetleri hep birlikte ilçemize kazandıracağız" şeklinde konuştu.