23 Temmuz 2015 Perşembe 16:14

Canik Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenmesi planlanan JDM Samsun Modifiye Fuarı, Adıyamanda bir asker ile Şanlıurfada iki polisin şehit edilmesi ve Suruçtaki bombalı saldırı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Canik'te Modifiye Fuarı Ertelendi

Canik Belediyesi, Adıyaman'da bir askerin ve Şanlıurfa'da iki polisin şehit edilmesine karşı hassasiyetini bir kez daha vurguladı. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen bu yıl ikincisi il ve şehir dışından geniş katılımla 26 Temmuz'da Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenmesi planlanan JDM Samsun 2. Modifiye Fuarı, Adıyaman’da Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın teröristlerce açılan silahlı saldırı sonucu şehit düşmesi, yine Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde görevli 2 polisin evlerinde şehit edilmesi ve Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin öldüğü, 100'den fazla kişinin yaralandığı hain saldırı nedenleriyle ileri bir tarihe ertelendi.

HAİN SALDİRİLARA KİNAMA

Canik Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizde son günlerde yaşanan olaylar tüm halkımızı olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Adıyaman'da bir uzman onbaşımızın ve Şanlıurfa'da iki polisimizin şehit edilmesi, ayrıca Suruç'ta 32 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Suruç'taki hain saldırı, ülkemizin birliğine yapılmış alçakça saldırılardır. Bu hain saldırıları kınarken, belediyemiz tarafından bu yıl 26 Temmuz'da geniş katılımla gerçekleştirmeyi planladığımız JDM Samsun Modifiye Fuarı'nı, ülkemizde son günlerde yaşanan üzücü hadiseler nedeniyle ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız" denildi.