Başkanımız Osman Genç'ten Teşekkür

16 Eylül 2015 Çarşamba 15:54

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, geçtiğimiz günlerde ebedi hayata göçen annesi Ayşe Gençin hastalığıyla yakından ilgilenen sağlıkçılara ve cenazesinde kendilerini yalnız bırakmayan protokol mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Başkanımız Osman Genç'ten Teşekkür
Başkan Osman Genç yayınladığı teşekkür mesajında, "Ebedi hayata göçen kıymetli annemiz Ayşe Genç'in hastalığı sırasında yakın ilgisini esirgemeyen Samsun Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih ÖZKAN'a ve özveri ile çalışan tüm hastane personeline, cenazesinde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Milletvekili Aday Adaylarımıza, Sayın Belediye Başkanlarımıza, AK Parti Teşkilat mensuplarımıza, Kurum ve Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcilerine, muhtarlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve vefakar halkımıza, ayrıca bizleri gerek telefonla arayarak, gerekse mesaj göndererek yanımızda olduklarını hissettiren tüm akrabalarımıza ailem adına teşekkür ederim" dedi.