28 Ekim 2015 Çarşamba 15:16

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 29 Ekim, demokrasinin doğduğu tarihtir. Türk toplumu Cumhuriyetle çağdaş bir millet haline gelmiş, devletinin yegane ve gerçek sahibi olmuştur dedi.

29 Ekim, Demokrasinin Doğduğu Tarihtir

Bu yıl 92. yıldönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Türk toplumu Cumhuriyet'le çağdaş bir millet haline gelmiş, devletinin yegane ve gerçek sahibi olmuştur. Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması, gelecek nesillerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi hepimizin en önemli görevidir" dedi.

MİLLET, DEVLETİN GERÇEK SAHİBİDİR

Başkan Genç, "Bugün de geçmişte kazandığımız bu değerlerimizi sürdürme günüdür. Milletimizin seçtiği hükümetimize, devletimize ve milletimize karşı şer odaklarının yürüttüğü oyunları yine birlik ve beraberlik içerisinde bozacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin ilanının 92. yılının coşkusunu yaşadığımız bugünlerde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, Samsunlu hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım" açıklamasını yaptı.