06 Kasım 2015 Cuma 16:08

Seçim öncesi 100 bin kişiyle görüşerek AK Partiye destek isteyen Canik Belediye Başkanı Osman Gençin performansına vatandaşlar da şaşırıyor. Teşekkür turuna çıkan Başkan Gençle karşılaşanlar, Seçim öncesi çok çalıştın Başkanım, seçim sonrası da durmuyorsun, aramızdasın diyerek, tebrik etti. Genç ise, Ülkemizi 2023e taşıyacak AK Parti için ne yapsak azdır dedi.

'çok Çalıştın Başkanım ' ' Ak Parti İçin Ne Yapsak Azdır'

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım Genel Seçimi öncesi destek istediği vatandaşlara teşekkür turunu sürdürüyor. AK Parti'nin yüzde 73.8 oranında oy aldığı Canik'te mahalleleri gezen Genç, son olarak Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Osman Genç'in bir çay ocağında sohbet ettiği vatandaşlar, "Seçim öncesi hiç durmadın, çok çalıştın Başkanım. AK Parti'ye ev ev, sokak sokak destek istedin. Şimdi de hiç mola vermeden aramızdasın. Bu performansını tebrik ediyoruz" dedi.

'MEMLEKET MESELESİ'

AK Parti'nin başarısının sırrının milletle bütünleşmek olduğunu ifade eden Genç, "Çalışmamız önemli değil. Memleket söz konusu ise, ülkemizi 2023'e, 2053'e ve 2071'e, çocuklarımızı geleceğe taşıyacak AK Parti için ne yapsak azdır. Biz seçim öncesi de seçim sonrası da her zaman halkımızla iç içeyiz. Gerek sokakta, çay ocaklarında, gerekse düğünlerde, cenazelerde, etkinliklerde milletimizle bir araya geliyoruz. Nasıl ki seçim öncesi milletimizden destek istiyorsak, seçim sonrası da halkımızı unutamayız. Bu bizim anlayışımıza ve AK Parti'nin tabiatına aykırı. Evet çok çalıştık, 100 bin insanımızla görüştük, destek istedik. Çünkü 1 Kasım'ı memleket meselesi olarak gördük. Çok şükür halkımız bizi mahcup etmedi" dedi.

'DÜNYA'DA ÖRNEĞİ YOK'

1 Kasım Genel Seçimi'nde AK Parti'ye gösterilen ilgilinin ve istikrardan yana kullanılan oyların Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcını sağladığını belirten Genç, "Halkımız hizmet ve istikrarın adresi olarak AK Parti'yi gösterdi ve sunulan bu desteklerle daha fazla hizmet etme olanağına kavuşuldu. Çok şükür bu seçimdeki oy artışımızla halkımızın gönlünde yer aldığımızı bir kez daha gördük. Hiçbir partiye nasip olmayacak bir başarı. Dünyada örneği yok. Bu hareketin arkasında millet var. Bu partinin rotasını millet çiziyor. Birlikte daha büyük başarılara yelken açacağız" diye konuştu.