09 Kasım 2015 Pazartesi 16:33

Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından 11 yıldır pazartesi günleri düzenli olarak yapılan Müdürler Toplantısında şehrin geleceği ve yatırımlarla ilgili kararlar alınıyor. Başkan Osman Genç, Şimdiden 2016da uygulayacağımız vizyon projelerimizi görüşüyoruz. Toplantılarda aldığımız her karar şehrimizin geleceğine atılan bir adımdır dedi.

Canik'te ' Gelecek ' Toplantısı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, her hafta başında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri toplanarak, yatırımları masaya yatırıyor. 11 yıldır her Pazartesi günü düzenli olarak gerçekleştirilen Müdürler Toplantısı bu hafta başında da düzenlendi. Başkan Osman Genç'in Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri'ni dinlediği toplantıda, yürütülen rutin hizmetlerin yanında, 2016’da yapılması planlanan vizyon projeler de görüşüldü. Genç, “Şimdiden 2016’nın vizyon projelerini görüşüyoruz. Toplantılarda aldığımız her karar şehrimizin geleceğine atılan bir adımdır

'PLANLİ GELİŞİM'

İşlerin takibi kadar planlanmasının da önemli olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Yaptığımız bu toplantılarda yürütülen projeleri gözden geçirme ve yapacak olduğumuz işleri planlama imkanı buluyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle bu şekilde koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Toplantıda belediyemiz tarafından çalışmaları yürütülen işlerin takibini yapıyoruz, aynı zamanda o hafta içerisinde yapılması gereken işleri ilgili arkadaşlarımıza iletiyoruz. Canik'te planlı bir gelişim sağlıyoruz" dedi.

'KOORDİNELİ ÇALİŞMA'

Canik'te 11 yıldır sürdürdükleri haftalık toplantılarla geleceği şekillendirdiklerini belirten Genç, "Çocuklarımızın ve şehrimizin geleceği ile ilgili doğru işler yapmak adına disiplinden ve kurumsallıktan asla taviz vermedik. Bugün ilçemize hizmet adına çaktığımız her çiviyi geleceğimiz açısından çok önemsiyoruz. Bu nedenle yaptığımız ve yapacak olduğumuz işlerin takibini çok önemsiyoruz. Bugün Canik'te elde ettiğimiz başarıyı bu disiplinli ve koordineli çalışmaya borçluyuz" diye konuştu.