24 Kasım 2015 Salı 16:45

Canik Belediyesi çalışanları, eski bir eğitimci olan Başkan Osman Gençe sürpriz yaparak, Öğretmenler Gününü kutladı.

Başkanımıza Belediye Çalışanlarından Öğretmenler Günü Sürprizi

Gün içerisinde çeşitli programlara katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, programlardan dönüşünde belediye binasında sürprizle karşılaştı. Canik Belediyesi çalışanları, makamına geçen Başkan Genç'i 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hazırlattıkları pasta ile karşıladı. Eski bir öğretmen olan Başkan Osman Genç, personelinin 24 Kasım'da kendisinin Öğretmenler Günü'nü kutlamasından büyük mutluluk duydu.

'ONUR DUYUYORUM'

Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve belediye personeli ile birlikte pastasını kesen Başkan Osman Genç, Öğretmenler Günü'nde kendisine böyle bir sürpriz hazırlayan çalışanlara teşekkür etti. Başkan Genç, "Eski bir eğitimci olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlanmak oldukça güzel. bize göre öğretmenlik en kutsal meslektir. Çünkü onlar insan yetiştiriyor ve bir bakıma geleceğimizi şekillendiriyor. Bu nedenle eski bir eğitimci olmaktan onur duyuyorum" dedi.