26 Kasım 2015 Perşembe 15:22

Samsunda, Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasımda sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesi hafta sonunda fazla mesai yapacak.

Canik'te Hafta Sonunda Vergi Mesaisi

Canik Belediyesi, bu hafta sonunda vergi mesaisi yapacak. Emlak, ÇTV, İlan ve Reklam Vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 30 Kasım'da sona erecek olması nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Canik Belediyesi'nde vezneler cumartesi ve pazar günleri açık olacak. Belediye Hizmet Binası veznesinde tahsilat işlemlerinin sürdürüldüğünü belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, Belediyenin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek, "Halkımızın mağduriyet yaşamaması adına Cumartesi ve Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında belediyemiz içerisindeki veznemiz açık olacak" dedi.

HER TÜRLÜ KOLAYLİK VAR

Verginin önemine işaret eden Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahmanoğlu, belediyelerin hizmetlerini halktan topladığı vergilerle yerine getirdiğini söyledi. Abdurrahmanoğlu, "Vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamaya çalışan belediyemiz, vatandaşlara visa kartı ile ödeme yapma kolaylığı sağlamakta. Vatandaşlarımız belediye hizmet binamızdaki veznelere vergi ödemesi yapabilir. Halkımızın cezalı duruma düşmemesi için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz" diye konuştu.

VERGİ DEMEK, HİZMET DEMEK

Abdurrahmanoğlu, "Canik ilçemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. İlçemizde, Samsun'a ve Karadeniz'e hitap eden büyük projelere imza attık. Yaptığımız onca hizmeti halkımızın ödediği vergilerle yerine getirdik. Bir vatandaşlık görevi olan vergi ödeme duyarlılığını benimsemiş olan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü yatırılan her vergi geleceğe atılan büyük bir adım demek. Vergi tahsilatı 30 Kasım'a kadar devam edecek. Vatandaşlarımız ödemelerini kredi kartı ile de yapabilir. Vatandaşlarımız son günü beklemesin. Unutulmamalıdır ki vergi demek, hizmet demektir" diye konuştu.