29 Kasım 2015 Pazar 16:14

Canikte vatandaşlar, muhtarlar ve STKlarla bir aile olduklarına işaret eden Başkan Osman Genç, İlçemizi ortak akılla yönetiyoruz. Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi birlikte gerçekleştirdik. Biz iyi bir ekibiz dedi.

Başkanımız Canik Muhtarlar Derneği'nin Kongresine Katıldı

Canik Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Ahmet Genç, yeniden seçildi. Canik Muhtarlar Derneği'nde gerçekleşen kongreye Başkan Osman Genç de katıldı. Muhtarların ve katılımcıların derneğin faaliyetleri konusunda bilgilendirildiği kongrede konuşan Başkan Osman Genç, muhtarların halka en yakın insanlar olduğunun altını çizdi. Genç, "Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde bugün Canik'i Türkiye'nin gözbebeği olan bir ilçesi yaptık" dedi.

'CANİK’İ ORTAK AKİLLA YÖNETİYORUZ'

Canik’te vatandaşlar, muhtarlar ve STK'larla bir aile olduklarına işaret eden Başkan Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteğiyle, sonrasında ise kamu kurum kuruluşları, dernekler ve sivil toplumlarıyla birlikte hareket ederek, ortak akılla yaptık. Bizim için muhtarlarımız her zaman önemli olmuştur. Onlar bizimle halkımız arasında çok değerli bir köprüdür. Bu nedenle muhtarlarımıza önce çalışma ofisleri yaptık, laptop dağıttık ve güzel bir bina kazandırdık" dedi.

'ÖNCÜ VE ÖRNEK BELEDİYE OLDUK'

Canik'te iyi bir ekip olduklarını ifade eden Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteği ile sonrasında ise kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla ortak hareket ederek yaptık. Birlikte başardık. Çünkü biz iyi bir ekibiz. Ekip olunmadan hiçbir şey olmaz. İlklerin ve enlerin belediyesi olduk. Diğer belediyelere öncü ve örnek olduk. Muhtarlarımızla birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Kongremiz derneğimize, ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

'ORTAK NOKTAMİZ CANİK'

Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de, "Dernek olarak Canik'imize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Mahalle muhtarlarımız ile her zaman vatandaşların sorunlarını tartışıyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yeni Türkiye bugün muhtarların önemini daha iyi anlatıyor. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde burada bulunan muhtarlarımız ile ortak noktamızın Canik menfaati olduğunu her defasında vurguladık. Halkımızın taleplerini yine bu ekip ile gerekli mercilere iletmeye en iyi şekilde devam edeceğiz. Başkanımız Osman Genç bizlere her zaman destek olmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde, mevcut başkan Ahmet Genç güven tazeledi.