19 Aralık 2015 Cumartesi 16:01

Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbayın eşi Serpil Erbay, hayatını kaybetti. Serpil Erbayın cenazezi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Erbay Ailesinin Acı Günü

Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir tedavi gören Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay'ın eşi Serpil Erbay hayatını kaybetti. Serpil Erbay'ın cenazesi Belediyeevleri Mahallesi'ndeki evinden alınarak Mevlana Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yoğun ilginin olduğu cenaze törenine katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay ve yakınlarına başsağlığı diledi.

YALNİZ BİRAKMADİLAR

Erbay ailesini bu acılı günlerinde Samsun protokolü ve yakınları da yalnız bırakmadı. Cenazeye Başkan Genç'in yanısıra AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Canik İçe Başkanı Ercan Eler, Canik Belediyesi çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Erbay ailesinin yakınları ve dostları katıldı.