04 Ocak 2016 Pazartesi 16:39

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçe genelinde yapılacak hizmetlerle ilgili mahalle sakinleriyle istişare toplantıları düzenliyor. Yavuzselim Mahallesinde uygulanacak projelerle ilgili gerçekleştirilen İstişare Toplantısında Başkan Genç, mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Canik Belediyesi'nden İstişareli Hizmet

Canik'te Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelere bir çok hizmet gerçekleştiren Belediye Başkanı Osman Genç, mahalle sakinleriyle de İstişare Toplantısı düzenleyerek, onların görüş ve önerilerini alıyor. Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı Selim Gökçen ile vatandaşların katıldığı İstişare Toplantısı'nda Yavuzselim Mahallesi'ne yapılan ve yapacak olan projeleri anlatan Genç, Canik'te ortak aklı hakim kıldıklarını söyledi.

YAVUZSELİM'E ÖNEMLİ YATİRİMLAR

Yavuzselim Mahallesi'nde Eğitim, Kültür ve Spor Tesisi yatırımını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Genç, "Bu mahallemizde ortak çalışmamız sonucu YEDAŞ elektrikleri yer altına aldı. Yine SAMGAZ ile yaptığımız işbirliği sonucu doğalgaz çalışmalarımız başladı. İnşallah Yavuzselim Mahallesi'nde Güzel Evim Mutlu Geleceğim projemizi de uygulayacağız. Çalışmalarını başlattığımız bu projemizin sonunda bu mahallemiz daha estetik bir görünüm kazanacak" dedi.

'ORTAK AKİLLA YÖNETİYORUZ'

AK Parti Hükümetinin Roman Açılımını sürdürdüğüne işaret eden Genç, "Biz de Canik Belediyesi olarak 11 yıldır Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı bölgelere spor tesisleri, eğitim, kültür tesisleri gibi önemli hizmetler gerçekleştirdik. Canik'te yaşayan her bir vatandaşımız ve her bir vatandaşımızın görüşü, önerisi bizim için çok değerlidir. Bu anlamda mahallelerimizde zaman zaman gerçekleştirdiğimiz toplantılarda vatandaşlarımızla hizmetler noktasında istişarede bulunuyoruz. Hem ilçemizi ortak akılla yönetiyoruz hem de vatandaşlarımızın hizmetlerden memnuniyetini artırıyoruz. Çünkü bizim tek amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir" diye konuştu.