19 Ocak 2016 Salı 17:26

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunsporun 20 Ocak 1989da geçirdiği kazanın yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

'HALA YÜREĞİMİZDELER'

Türk futbolunun en acı olaylarından birisi olan Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da Havza yakınlarında geçirdiği kazanın yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, mesajında, "26 yıl önce elim bir trafik kazasında Samsunspor'umuzun Teknik Direktörü Nuri Asan ile futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Tomiç ve şoför Asım Özkan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Türk futbolunun bu en acı olayının derin üzüntüsünü hala yüreğimizde hissediyoruz" dedi.

'ÖNEMİ İYİ KAVRANMALİ'

Samsunspor uğruna hayatlarını kaybeden futbol adamlarını unutmalarının mümkün olmadığını ifade eden Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bugünü unutmak mümkün değildir. Bugün Samsunlu olan, Samsun'da yaşayan, şanlı Samsunspor formasını giyen herkes kırmızı-beyaz-siyah renklerin önemini daha iyi kavramalıdır. Cenabı Allah'tan hiç kimseye bir daha böyle bir acılar yaşatmamasını diliyorum. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum."