25 Ocak 2016 Pazartesi 12:08

Samsunu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Canik Belediyesi Fen İşleri Birimi ilçe genelinde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken,Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi de ilçe genelinde yiyecek sıkıntısı çeken kedi,köpek ve kuşlara yem veriyor.

Hayvan Dostu Canik
Daha önce kuşlar için merhamet yuvaları yapan Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi,zor kış şartlarında yiyecek sıkıntısı bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını unutmayarak onlara yem verdi.Temizlik İşleri Birimiminin bu çalışması ise vatandaşlardan takdir topladı.

KAR TEMİZLEME ÇALİŞMALARİ SÜRÜYOR

İlçe genelinde başta ana arterler olmak üzere Canik Belediyesi Fen İşleri yolları kardan temizleyerek vatandaşların evlerine güvenli gidebilmeleri için çalışmalarına tam gaz devam ediyor.Meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak önceden önemlerini alan Fen İşleri Birimi başarılı bir şekilde sahada çalışmalarını yürütüyor.