14 Mart 2016 Pazartesi 16:35

Haftalık Müdürler Toplantısını Ankaradaki terör saldırısında ölen vatandaşlar için dua ile açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı. Genç, Bu saldırı, milletimizin birliğine, bütünlüğüne ve demokrasimize yapılan bir saldırıdır dedi.

Terör, Milletimizin Birliğine Saldırmıştır

Canik Belediyesi'nde her hafta Pazartesi günü gerçekleşen Müdürler Toplantısına bu hafta Ankara Kızılay'da gerçekleşen ve 37 kişinin ölümüne, 71 kişinin yaralanmasına neden olan hain terör saldırısı damgasını vurdu. Belediye çalışmalarının görüşüldüğü toplantıyı saldırıda hayatını kaybedenler için dua ile açan Başkan Osman Genç, Ankara'daki hain terör saldırısını kınadı. Genç, "Başkentimiz Ankara'da meydana gelen vahim saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörü lanetliyorum. Acımız çok büyük" dedi.

'ALÇAK SALDİRİYİ KİNİYORUM'

Ankara'da yaşanan terör saldırısının herkesin yüreğine büyük bir acı düşürdüğünü ifade eden Genç, "Bu terör eylemi çok alçakça bir saldırıdır. Doğrudan doğruya otobüs duraklarının, sivil halkın hedef alınması, bunu çok daha alçaltıyor. Bu saldırı, milletimizin birliğine, bütünlüğüne ve demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Bunlar, o terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır. İnşallah terör devletimizin kararlılığı, halkımızın desteği ile bitecektir" diye konuştu.

'HEDEFLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR'

Onlarca vatandaşımızı kaybetmenin acısı ve hüznü içerisinde solduğunu belirten Başkan Genç, şunları söyledi: "Terör kirli yüzünü yine can alarak, katliam yaparak bir kez daha göstermiştir. Şanlı bayrağımız altında toplanan bu millet güçlü bir iradeye sahiptir ve her türlü provokasyona karşı sağduyusunu koruyacaktır. Barış ve kardeşliğe yapılan bu saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı dilerim."