08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:02

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Demokrasi Nöbetlerinin taçlandığı Cumhuriyet Meydanındaki Demokrasi ve Şehitler Mitinginde ailesi, belediye çalışanları ve meclis üyeleri birlikte vatandaşlarla kenetlendi. Tüm Samsunlulara teşekkür eden Başkan Genç, Artık yeni değil, bir ve beraber olan yepyeni Türkiye var dedi.

Artık Yeni Değil, Yepyeni Türkiye Var

Samsun’da Demokrasi Nöbetlerinin finali Cumhuriyet Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başta AK Parti’li, CHP’li ve MHP’li vatandaşlar olmak her düşünceden insanın kenetlendiği ve tüm dünyaya birlik fotoğrafı verdiği Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, ailesi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve belediye çalışanları ile birlikte katıldı. Vatandaşların coşkusuna ortak olan Genç, “Birlikte güçlü ve büyük Türkiye’yiz. Bu birlik ve beraberliğimizle artık yeni değil, yepyeni bir Türkiye var” dedi.

CHP, MHP, SP’YE TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte 23 gündür Demokrasi Nöbeti tuttuklarına işaret eden Başkan Osman Genç, Türkiye'nin 15 Temmuz sonrasında içindeki hainleri temizleyerek daha güçlü hale geldiğine dikkat çekti. Genç, “Ben buradan bütün CHP’li, MHP’li, SP’li bütün kardeşlerimize, 23 gündür vatan nöbeti tutan aziz milletimize teşekkür ediyorum. Gerçekten gerek Samsun olarak gerekse Türkiye olarak bütün dünyaya çok güzel bir birlik fotoğrafı verdik. 23 gündür hep birlikteyiz. Kenetlenen Türk halkı Yepyeni Türkiye'nin kapısını açmıştır” diye konuştu.

'HEDEFLERE DAHA GÜÇLÜ ULAŞACAĞİZ'

FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği hain darbe girişimi sonrası Türk milletinin görüşü ne olursa olsun birlik olduğuna vurgu yapan Başkan Osman Genç, “Türkiye olarak bu şerden en büyük kazancımız birlik ve beraberliği sağlamamız oldu. 23 gündür Cumhuriyet Meydanı’nda her görüşten insanlarımızla karşılaştık. Şunu çok iyi gördük ki, bir olursak, beraber olursak bizi kimse yıkamaz. Artık daha güçlüyüz. Artık Yeni değil, bir olan, beraber olan yepyeni bir Türkiye var. Şimdi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte daha güçlü ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

'DEĞERLERİNE BAĞLİ NESİLLER YETİŞECEK'

15 Temmuz'la birlikte tüm milletin "Tek Bayrak, Tek, Millet, Tek Vatan, Tek Devlet" etrafında kenetlendiğini ifade eden Başkan Genç, "İnşallah yepyeni Türkiye'de vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştireceğiz. Millet olarak bize düşen artık daha çok çalışmak ve ülkemizin gücüne güç katmaktır. 2023 hedefinin temeli daha güçlü bir Türkiye'yi dimdik geleceğe taşıma ruhudur" diye konuştu.