17 Ocak 2017 Salı 15:13

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Milli Seferberlik çağrısının yanında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının da Çalışma Hayatında Milli Seferberlik anlayışını çalışmalarında uyguladıklarını söyledi.

'milli Seferlik ' Ruhuyla Çalışıyoruz

Her hafta Salı günü Halk Günü'nde vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta da birim müdürleri ile birlikte vatandaşları dinledi, sorunlara çözüm üretildi. Halk Günü'ne gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, Milli Seferberlik ruhuyla çalıştıklarını belirterek, "Başarının formülü açık ve basit; Çalışmak, Milli Seferberlik ruhuyla gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak" dedi.

'HERKES AYNİ İNANÇLA ÇALİŞMALİDİR'

Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda her bireyin, kurumun ve kuruluşun her zamankinden daha çok çalışması gerektiğinin altını çizen Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve milletinin içinde bulunduğu şartları göz önünde bulundurarak 'Milli Seferberlik' ilan etmişlerdi. Bu milli seferberlik, her kurumun ve kuruluşun kendi içerisinde işini en iyi şekilde yapmasıdır. Herkes bu inanç ve azimde olmalıdır" diye konuştu.

BAŞARİNİN FORMÜLÜ

Canik'te 13 yıldır aynı inançla çalıştıklarını ve başarılı olduklarını ifade eden Başkan Genç, "Biz, bir hizmeti vatandaşa etkin ve verimli sunuyor muyuz, ona bakıyoruz. Başarımızın formülü açık ve basit; Çalışmak, milli seferberlik ruhuyla gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktan geçiyor. Bu başarıda, her fırsatta halkımızla biraraya gelmemiz ve onların görüş ve fikirlerine önem vermemiz de etkili oluyor. Yaptığımız her yatırımla şehrimizin olduğu kadar ülkemizin de kalkınmasına ve gelişimine katkıda bulunuyoruz" şeklinde konuştu