Usta'dan Emniyet Ziyareti

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, Türk Polis Teşkilatının 172. yıldönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürkü ziyaret ederek, emniyet çalışanlarının Polis Haftasını kutladı.

Usta'dan Emniyet Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı'nın 172. yıldönümü kutlanırken, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk'ü ziyaret etti. Zabıta Birimi Müdürü Erol Balcı, İnsan Kaynakları Birimi Müdürü Gökay Erkan ve belediye çalışanları birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Emniyet Müdürlerinin Polis Haftası'nı kutlayan Usta, "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polis teşkilatı, ülkemizde huzurun sağlanmasında en aktif rolü üstlenirken, fedakar ve gerektiğinde canını hiçe sayabilecek kadar görev aşkına sahip kutsal bir kuruluştur" dedi.

172 YİLLİK GURUR

Yaptığı özverili çalışmalarıyla halkın güvenini ve takdirini kazanmış Türk polisinin örnek olduğunu ifade eden Usta, "Tarihi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımız, çağın gerektirdiği koşullara göre kendini sürekli yenileyerek, şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları 172 yıldır her koşulda en iyi şekilde yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde ve yurdumuzun her köşesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Usta, ziyaretlerinin ardından emniyet çalışanlarına da karanfil vererek, Polis Haftalarını kutladı.