21 Mayıs 2017 Pazar 15:09

Cumhurbaşkanı Erdoğanın yeniden AK Parti Genel Başkanı olduğu Ankaradaki kongreye katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Sadece bir kongre yapılmadı, değişimin lideri ile milletin partisini tekrar bir araya geldi dedi.

Değişimin Lideri ile Milletin Partisi Buluştu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildiği Olağanüstü Kongreye katıldı. Kongrenin bir şölen havasında geçtiğine işaret eden Başkan Genç, "AK Parti kongreleri bir şölendir, bir bayramdır. Türk siyaseti ve demokrasisi için tarihi bir gün yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden yuvasına dönmüştür. Bu sadece hukuki bir ayrılıktı. Gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmedi" dedi.

YUVASİNA DÖNDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük bir siyasetçi ve dava adamı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Sadece bir kongre yapılmadı, değişimin lideri ile milletin partisini tekrar bir araya geldi. Aziz milletimiz, partisini lideriyle buluşturmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız kendi kurduğu yuvasına hoşgeldi. İnşallah 2023,2053,2071 hedefleri için yarınları bugünden hazırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın AK Parti çatısı altına dönüşünün ülkemize hayırlar getireceğine inanıyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerini kullandı.