Sandıkçı; “ Bayramlar Toplumsal Kucaklaşma Günleridir ”

03 Haziran 2019 Pazartesi 07:49

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Bayramlarımız Kucaklaşmak, Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek kardeşlik ahdimizi yenilemek için önemli bir fırsattır

Sandıkçı; “ Bayramlar Toplumsal Kucaklaşma Günleridir ”

Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı; “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Bir ay boyunca büyük bir kardeşlik iklimini, yardımlaşmayı, dayanışmayı hep birlikte yaşadık. İlçemizde mahallemizde sokağımızda vatandaşlarımızla akrabalarımızla komşularımızla kardeşlerimizle dostlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ekmeğimizi suyumuzu aşımızı bölüştük. Sosyal yardım faaliyetlerimizle, çat kapı iftar ve teravih programlarımızla halkımızla iç içe Ramazan ayının maneviyatına uygun bir ay geçirdik. Ve nihayetinde rabbimize hamdolsun bir bayrama daha hep birlikte eriştik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek kardeşlik ahdimizi yenilemek için önemli bir fırsat olan Ramazan Bayramımızın tüm gönüllere, hanelere, ilçemize, şehrimize, ülkemize İslam dünyasına huzur, saadet ve barış getirmesini temenni ediyor, tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum.”