24 Ekim 2019 Perşembe 16:50

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Belediye başkanlarının katıldığı Akıllı Şehirler Kongresine katıldı.

İbrahim Sandıçı Ankara'dan Döndü

Kongrede belediyeler ve kamu kurumlarının kullanacağı E-Belediye sisteminin sayesinde ülke genelinde tasarruf hedeflerini ve iş gücü kaynak ve zaman tasarrufu konuşuldu.

Sandıkçı Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

İlk ziyaretini Ak parti Çevre Şehir ve Kültürden sorumlu genel başkan yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan ve Ak parti teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Rize Milletvekili Sayın Muhammet Avcı, belediyeler birliği genel başkanı Hüseyin Erer, Ak parti Samsun Milletvekilleri; Dr. Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Av. Orhan Kırcalı ile görüşmelerde bulundu.

“İstişare Ve Fikir Alışverişi”

İstişare ve fikir alışverişlerinin her zaman kazanım sağladığını kaydeden Başkan SANDIKÇI; “Şehrimiz ve ilçemiz ile ilgili verimli faydalı görüşmeler yaptık. İmar, çevre, kentsel dönüşüm, istihdam üzerine yaptığımız görüşmeler sonucu karşılıklı temaslarda bulunduk. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz.

“Bölgemize En Güzide, Nezih Yeri”

“Devletimiz bir taraftan terörle mücadele ederken diğer taraftan da ekonomik gelişmelere hız veriyor. Biz de bu bağlamada Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduk. Yaptığımız görüşmede şehrimizin ve ilçemizin en güzide, nezih yeri olacak olan Millet Bahçemizle ilgili bölgemize sağlayacağı kazanımlarla ilgili faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. İlçemiz adına oldukça olumlu görüşmeler yaptığımız bu ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekillerimize ilçemize gösterdikleri ilgi, katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederim" dedi.