22 Kasım 2019 Cuma 00:17

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerinin ikinci taksitinin 2 Aralıkda sona erecek olması nedeniyle, Canik Belediyesinin hafta sonunda fazla mesai yapacağı bildirildi.

Canik Belediyesinde Vezneler Hafta Sonu Açık

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için  cumartesi ve pazar günleri vezneler açık olacak.

Canik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Muhammed Talha Sezer, yaptığı açıklamada vergi ödemelerinin ikinci taksitinin 2 Aralık’da sona ereceğini hatırlatılarak şu ifadelere yer verdi:

Hafta içi çalışan veya iş yoğunluğundan dolayı Emlak, İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergilerini yatıramayan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına cumartesi ve pazar günleri 09.00-17.00 saatleri arasında belediyemiz içerisindeki veznelerimiz açık olacak. Aynı zamanda vatandaşlarımız belediyemizin web adresinden ödemelerini gerçekleştirebilmektedirler. Vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını önemle rica ederiz.2019 yılı Emlak Vergi ödemelerinde son gün 2 Aralık Pazartesi günüdür.