Canik'te Yeni Park Alanları Oluşturuluyor

23 Ocak 2016 Cumartesi 12:45

Canikin yeşil alan yönünden zengin olan yapısını örnek park çalışmaları ile süsleyen Canik Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi İlçenin mevcut park sayısını artıracak yeni park alanları için kolları sıvadı.

Canik'te Yeni Park Alanları Oluşturuluyor

Canik'in yeşil alan yönünden zengin olan yapısını örnek park çalışmaları ile süsleyen Canik Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi İlçenin mevcut park sayısını artıracak yeni park alanları için kolları sıvadı. Kazı çalışmaları başladı İlçede yaptığı çalışmalarla sosyal ve kültürel yatırımlar başta olmak üzere bir çok önemli projeye hayat veren Canik Belediyesi, aynı zamanda belediyeciliğin asli görevleri arasında yer alan mevcut park alanlarının bakımı ve yeni park alanlarının oluşturulması noktasında çalışmalarını aksatmadan büyük bir titizlikle yerine getiriyor. İlçenin görünüm ve estetiğini dışarıya yansıtan ve İlçe halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirdiği park ve bahçe sayısını artırmaya yönelik çalışmalarda bulunan Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ekipleri Hasköy Mahallesinde yeni park alanı kazı çalışmalarına başladı. Mevcut park sayısı 33 olan ilçede bu sayıyı artırmayı hedefleyen ekipler modern ve fonksiyonel görünümlü parkları ilçe halkının hizmetine sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Park pörtföyümüz genişliyor Bir yandan mevcut parkların yenilenmesi ve diğer yandan yeni parkların açılması noktasında projelendirilme çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hamza Abdurrahmanoğlu,"Hasköy mahallemizde güzel bir park çalışması yapmak üzere kollarımızı sıvadık. Şu an itibariyle kazı çalışmalarını yaptığımız yeni park alanımızı en kısa zamanda tamamlayarak yaz aylarına yetiştirmeye uğraşıyoruz. Bu ve bunun benzeri park alanları üretmeye devam ederken mevcut yeşil alanları revize ederek yeniliyoruz. Mevcut park pörföyümüzü genişleterek nefes alan bir Canik inşa etmeye çalışıyoruz. Yaptığımız bütün bu hizmetler İlçemize ayrı bir zenginlik katıyor"dedi.