Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi

Yavuzselim Mahallesinde yaptığımız Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi inşaatı son aşamaya geldi. İçerisinde çok amaçlı düğün salonu, hanım konağı, sıbyan mektebi, müzik okulu ve kurs merkezinin bulunacağı kültür merkezi bittiği zaman bölgenin önemli bir eksikliği de giderilmiş olacak.

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi
Dönüşüm sadece eski binaları yıkıp, yenilemek değildir. Canik Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Osman Genç'in öncülüğünde fiziki dönüşümün yanında insanlarımızın da dönüşümüne ve gelişimine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yavuzselim Mahallemizde de dönüşüme bağlı olarak gerçekleştirdiğimiz Güzel Evim, Mutlu Geleceğim, doğalgaz, elektrik, kanalizasyon gibi fiziki çalışmaların ardından şimdi de sosyal ve kültürel dönüşümü sağlayacak kültür merkezini tamamlıyoruz. Proje tamamlandığında roman kardeşlerimizin hayatına dokunacak önemli bir tesisi Samsunumuza kazandırmış olacağız.