Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Fatih GÜZEL

01.05.1978 tarihinde Canik İlçesi Soğuksu Mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu Fatih İlköğretim Okulunda, Ortaokul ve Liseyi Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2002 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 1 yıl boyunca Kanal 7 Televizyonunda Yönetici ve Program Asistanı olarak çalıştı. Özel sektör de faaliyet gösteren Organizasyon ve Reklam Ajansında yönetici olarak görev yaptı. Amatör olarak yayıncılık faaliyetleri ile ilgilenerek yerel baz da yayım yapan Fikir, Kültür, Edebiyat dergilerinde Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu. Gençlik üzerine eğitim faaliyetleri gerçekleştiren Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Uzak Doğu Savunma Sporlarında Lisanslı Sporcu olarak eğitim gördü ve çeşitli dereceler kazandı.2005 yılında İlkadım Belediyesinde Başkan Danışmanı olarak çalışmaya başladı. 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Askerliğini kısa dönem olarak Eskişehir Hava Kuvvetleri Komutanlığında tamamladı. Kurumsal eğitim seminerlerine katılarak Yerel Yönetimler alanında sertifikalar almaya hak kazandı.2010 yılında Hizmet-İş Sendikasında çalışmaya başlayarak Genel Başkan Danışmanlığı, Hak-İşKonfederasyonu Samsun Temsilciliği, Samsun İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.2014 yılında tekrar İlkadım Belediyesinde çalışmaya başlayarak Özel Kalem Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, İlkadım Belediye Spor Kulübü Genel Sekreterliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptı.2019 yılında Canik Belediyesinde göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

E-Posta: kultur@canik.bel.tr
Telefon: 444 55 90
Müdür Dahili No: 315
Sekreter Dahili No: 316 - 317 - 318 319

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün yapmış olduğu tüm programların takibi ve duyurusunu aşağıdaki facebook ve twitter hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü