Kültür ve Sosyal İşler Birimi

Hamza AYGÜN

28.03.1972 tarihinde Samsun’da doğdum. İlköğretim, Ortaöğretim ve Yüksek Okul tahsilimi Samsun'da tamamladım. 1999 tarihinde İstanbul-Sultanbeyli Gediktaş Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladım (Eski adı Turan Feyzioğlu Lisesi). Evli iki çocuk babasıyım. Kırıkkale-Merkez Şehitler İlköğretim Okulu Müdürlüğünde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak kadrom bulunmakta iken son iki yıl Milli Eğitim Müdürlüğünde İl Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptım.  Çeşitli bölgesel ve amatör futbol takımlarında antrenör olarak görevlerde bulundum. 14 Yıllık Öğretmenlik kariyerimde Okullar arası yarışmalarda İl içi ve İl dışı faaliyetlerde birçok kategorilerde 80’e yakın kupa kazandım. Ayrıca UEFA “B” Antrenörlük diploması sahibiyim.Çocuk Oyunları antrenörlük ve hakemlik sertifikası sahibiyim. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü başkanlığında 2011-2013 yılları arasında 64 ilk ve ortaokulların katılımı ile “Unutulmaya Yüz Tutmuş Çocuk Oyunları” projesinde organizasyon sorumlusu olarak komitede yer aldım.  Çalıştırmış olduğum takımlardan Metal Gençlik Spor Kulübünü 2010-2011 sezonunda Kırıkkale I. Amatör Liginde Şampiyon yaparak bölgesel lige çıkmasını sağladım. 2011-2012 sezonunda Çelik spor U19 takımında,2012-2013 sezonunda da Keskin spor kulüplerinde çalıştırıcı olarak şampiyonluklar yaşadım.2013 yılı 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında KIRIKKALE Üniversitesi ile AUS-Dubai American Sharjah Üniversiteleri arasında “Spor,Dostluk Ve Kardeşlik Oyunları” tertip komitesinde yer aldım.  2014 yılı itibariyle Samsun-Canik Belediyesinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev  yapmaktayım.

E-Posta: kultur@canik.bel.tr
Telefon: 444 55 90
Müdür Dahili No: 315
Sekreter Dahili No: 316 - 317 - 318 319

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nün yapmış olduğu tüm programların takibi ve duyurusunu aşağıdaki facebook ve twitter hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.