Basın Yayın ve Halkla İlişkiler

Hamza AYGÜN

28.03.1972 tarihinde Samsun’da doğdu. İlköğretim, Ortaöğretim ve Yüksek Okul tahsilini Samsun'da tamamladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu.  1999 tarihinde İstanbul-Sultanbeyli Gediktaş Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başladı (Eski adı Turan Feyzioğlu Lisesi).  Kırıkkale-Merkez Şehitler İlköğretim Okulu'nda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak kadrosu bulunmakta iken son iki yıl Milli Eğitim Müdürlüğünde İl Koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptı.  Çeşitli bölgesel ve amatör futbol takımlarında antrenör olarak görevlerde bulundu. 14 Yıllık Öğretmenlik kariyerinde Okullar arası yarışmalarda İl içi ve İl dışı faaliyetlerde birçok kategorilerde 80’e yakın kupa kazandı.  2014-2019 yılları arasında  Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev  yaptı. Temmuz 2019 itibari ile Canik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görevine devam etmekte olan Aygün, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

E-Posta:
basin@canik.bel.tr