“ İyi Ki Varsın Şahin Akdemir Emanetin Samsun'dan Yola Çıktı ”

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:23

Marmariste çıkan yangında itfaiye erlerine su taşırken hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemirin anısına Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesinin birlikte koordine ettiği kampanya ile Marmarise gitmek üzere 1.440 adet 5 litrelik ve 12.096 adet 0.5 litrelik su bu sabah kamyonla yola çıktı. Konuyla ilgili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı açıklama yaptı. İyi Ki Varsın Şahin Akdemir Emanetin Samsundan Yola Çıktı afişiyle Samsundan yola çıkan kamyon bu gece itibariyle Marmariste olacak. Vatanımız için gece gündüz demeden emek sarfeden itfaiye ve kurtarma ekiplerine gönderilen suların dağıtımı yetkililer koordinesinde gönüllüler tarafından yapılacak.

“ İyi Ki Varsın Şahin Akdemir Emanetin Samsun'dan Yola Çıktı ”