2022 Yılının Başta Ülkemize Olmak Üzere Tüm Dünyaya Barış, Huzur, Sağlık ve Bereket Getirmesini Dileğiyle.

31 Aralık 2021 Cuma 08:12
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Canik Belediyesi olarak yatırım ve hizmet dolu bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İlçede gerçekleştirdiğimiz pek çok yeni projeyle birlikte hizmet ve yatırımlarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Bu yıl da tüm inancımızla Canik’i hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 2021 yılında hep birlikte ortaya koyduğumuzçalışma tempomuz 2022 yılında da hız kesmeden devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte yeni yılınızı kutlar, 2022 yılının başta ülkemize olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve bereket getirmesini dilerim.
Sevgi ve saygılarımla…

İbrahim SANDIKÇI