18 Ocak 2022 Salı 17:25

Belediyecilik tüm birimlerin uyumlu şekilde çalışmasını gerektirir diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçenin gelişmesine katkıda bulunan bütün çalışma arkadaşlarına uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Sandıkçı’dan “Ekip Ruhu” Vurgusu

Canik Belediyesi’nin ilçedeki başarılı çalışmalarıyla ilgili basında yer alan haberler hakkında açıklama yapan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ekip ruhunun önemine vurgu yaptı. “Belediyecilik tüm birimlerin uyumlu şekilde çalışmasını gerektirir” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçenin gelişmesine katkıda bulunan çalışma arkadaşlarına uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

34 aylık görev süresi hakkında değerlendirmede bulundu

Belediye Başkanlığı’nın meslek değil, bir görev olduğunu beyan eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ilçede yapılan hizmetlerle ilgili şunları ifade etti: “Karakter olarak halka hizmet etmeye, yardımcı olmaya çalışan bir yapıya sahibim. Bu göreve gelmeden önce de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte her insanın yerine getirmesi gereken birtakım sorumluluklarla ilgileniyordum. Allah nasip etti, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve ilçedeki vatandaşlarımızın teveccühleriyle belediye başkanlığı görevine başladık. Bu bir meslek değil, ifa edilmesi gereken bir vazifedir. Bu vazife tek başına yerine getirilecek münferit bir iş değildir. Tek başına hiçbir şahıs halka hizmet etmek gibi büyük bir sorumluluğun altından kalkacak güce sahip değildir. Bu bir ekip işidir. Biz de belediyemizdeki ekip arkadaşlarımızın samimi çalışmaları ve gayretleri ile Allah’a hamd olsun ilçemizdeki hizmetleri güzel bir noktaya taşıma imkanına kavuştuk. Yine aynı kararlılıkla, başarımızın vesilesi olan uyum ve istişare kültürüyle önümüzdeki yıllarda hep birlikte çok daha güzel işler yapmayı ümit ediyoruz.”

“Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Canik’in gelişmesi adına büyük katkıda bulunduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “2019 yılı yerel seçimlerinde Başkanımız için halktan destek istedik. İlçemiz de Samsun Büyükşehir Belediyesi ile büyüdü, gelişti. İfa ettiğimiz görev süresi boyunca ilçemize kazandırdığımız her başarılı yatırımı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’le gerçekleştirdiğimiz uyumlu çalışmalara borçluyuz. Kendileri diğer ilçelerle birlikte Canik’in de gelişmesi noktasında büyük hassasiyet göstermektedir. Desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.