3 Ocak 2020 Cuma 08:19

CANİK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ EĞİTİM SEMİNERİNDE
Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı 17 ilçe zabıtasında görev yapan 200 personele hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cuma Yıldırım ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Şahin tarafından verilen seminerde katılımcılara sertifika takdim edildi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere bizde #CanikZabıta olarak katılım sağladık.
2020 yılında Canik Ilçemizde daha huzurlu güvenli ve sağlıklı çalışmalar icra ederek ilçe halkımıza kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.