28 Nisan 2020 Salı 14:03

Canik Belediyesi, bu yıl ilk kez oruç tutan çocukları sürpriz hediyelerle sevindirerek bir Ramazan geleneğini yaşatıyor.

Ramazan Geleneğini Yaşatıyoruz
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının Canik’te her zaman bir başkagüzellikte yaşandığını ancak bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle Ramazan coşkusunun evlerdeyaşanmak zorunda kalındığını ifade etti.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ

Başkan Sandıkçı, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın evlerde hoşça vakit geçirebilmeleri veevde geçirdikleri vakitleri verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak için ‘Evde KalKitabını Al’ kampanyası ile bin çocuğumuzu çeşitli kitaplarla buluşturduk. Ardından yineçocuklarımıza yönelik “Evde Kal Hediyeni Al Canik” kampanyamızla evinde kalançocuklarımızın Eba Tv karşısında ders dinleme görüntülerini bizlere ulaştıran yaklaşık 5 yüzçocuğumuza derslerini aksatmadan dinlemeleri için çeşitli ödüllerle ödüllendirdik.

İLK KEZ ORUÇ TUTAN ÇOCUKLARIMIZI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı açıklamasının devamında, “Şimdi ise eski birRamazan geleneğini yaşatmak istiyoruz. Çocuklarımıza orucun faydalarını, ramazan ayınınmaneviyatını yaşamaları için, hayatında ilk kez oruç tutan çocuklarımızın sahur fotolarınıTwitter hesabımızdan bizlere gönderen 8-14 yaş aralığındaki bin çocuğumuzu çeşitlihediyelerle sevindireceğiz” dedi.